UWV WERKbedrijf

UWV WERKbedrijf is het voormalige CWI, ofwel Centrum voor Werk en Inkomen. Sinds 1 januari 2009 zijn UWV en CWI gefuseerd. Het CWI-deel heet nu UWV WERKbedrijf. In het WERKbedrijf zijn de activiteiten van het CWI en de re-integratieactiviteiten van UWV gebundeld.

Werkgevers en werknemers kunnen nu met al hun vragen terecht bij de Locaties Werk en Inkomen. Daarvan zijn of komen er 97 in Nederland. Deze locaties, ook wel Werkplein genoemd, bieden werkzoekenden en werkgevers ťťn aanspreekpunt over arbeid.

In de Locaties Werk en Inkomen werken UWV WERKbedrijf, gemeenten en vele andere organisaties samen om mensen aan het werk te helpen. Werkzoekenden krijgen een werkcoach als vaste contactpersoon. De werkcoach valt onder UWV WERKbedrijf. De werkcoach heette eerst re-integratiecoach.†

Let op: Geef wijzigingen over uw situatie aan UWV WERKbedrijf door en aan de afzonderlijke afdelingen en organisaties daar: beter te veel dan te weinig organisaties op de hoogte gesteld.†De taken van het UWV WERKbedrijf zijn:

Arbeidsvoorziening†

postbus 57025

1040 HD Amsterdam
Tel.: 020 - 751 50 00
Fax: 020 - 751 50 99

bijgewerkt: 08-04-2014

z/w